paesano
city

Välkommen till Paesanos nya restaurang i city.
Nu kan ni njuta av våran höga expertis och kvalitet på två adresser.

The real Italians in the neighborhood…

Vi kan nu stolt meddela att våran helt nyrenoverade restaurang i city kommer att slå upp dörrarna inom kort. Utan att kompromissa på service eller kvalitet kommer vi att kunna erbjuda vårat underbara sortiment på två adresser i Uppsala. Håll utkik här på hemsidan samt på våra sociala kanaler efter nyheter.

Restaurang Paesano är först som tar med äkta, traditionell Napolitansk Pizza även mer känt som Verace Pizza till Uppsala. Paesano är något för alla, en modern italiensk restaurang som är certifierad för äkta napolitansk pizza.

Våra erfarna italienska kockar erbjuder en meny med helt unika och läckra rätter som är perfekta för en middag med vänner, arbetskollegor eller familjen med en riktig italienskt smak och känsla.

La Cucina Italiana

Med stolthet och passion serverar vi väl genomtänkta och studerade smakkombinationer i dess enkelhet och fräschör. Vi anser att mat ska ha en påtaglig doft och intensiv smak. Därför tillagar vi alltid vår rätter "a la minute".

Napolitansk Pizza

Vi väljer ut de finaste råvarorna av våra egna favoriter. Vår pizza är en hybridjäst och surdegs beständig deg som har jäst i över 48 timmar. Den långa korrektur tiden tillsammans med tillagningen vid en intensiv värme på 500°C ger en fuktig, lätt, mjuk, smältbar skorpa som är aromatisk och läcker.​

Pizza Napoletano som tillverkningsmetod och namn Verace Pizza är idag skyddad av båda EU och Neapels Kommun. I Neapel tar man sin pizza på absolut största allvar vilket även vi på Paesano gör.

Kontakta oss

Kungsgatan 34
753 20 Uppsala

Info@paesanoitaliano.se

Tel. 018 - 474 24 94

titta in hos oss

Öppettider:

Måndag - Torsdag 11:00 – 22:00

Fre – Lör 11:00 – 23:00

Söndag 12:00 - 22:00


Baren:

Onsdag 22:00-01:00

Fredag 22:00-01:00

Lördag 22:00-01:00

Observera att vi inte tar emot några middags reservationer men vi har ett antal drop in platser. Välkommen.